Veiligheid & certificaten

Door eigen projecten of werkzaamheden in onderaanneming komen wij op veel verschillende bouw- en bedrijfsterreinen waar de hoogste veiligheidsnormen gelden! Dit zijn onder andere bij de Shell (locaties Pernis/Moerdijk), Corus IJmuiden (voormalig Hoogovens IJmuiden), Energiecentrales (Electrabel div. locaties / Nuon Amsterdam), Metro- / Tram- / Busvervoersbedrijven (Gemeente Vervoersbedrijf Amsterdam / Connexxion) en Huisvuil verwerkingscentrales (HVC Alkmaar/ AVR rijnmond).

Alle werkzaamheden worden dan ook vertrouwd, veilig, milieubewust en volgens geldende ARBO regels uitgevoerd door gemotiveerde en ervaren personen. Die in principe allemaal in het bezit zijn van “basis” VCA-certificaat en indien het een leidinggevende medewerker betreft een “vol” VCA-certificaat. Als voor bepaalde bedrijven/sectoren interne veiligheidscursussen gelden worden deze direct gevolgd. Ook zijn er medewerkers in het bezit van een heftruckcertificaat, Stek, bedrijfshulpverlening en EHBO.

(Technische) vakkennis en ervaring is er onder andere op het gebied van Elektrotechniek, Inspecties & Keuringen (elektrotechnisch volgens NEN1010 en NEN3140), Toegangscontrolesystemen, Camera opnamesystemen, Werktuigbouwkunde, Constructiewerken, Besturingstechniek, Ventilatie-/Klimaat systemen, Luchtbehandelinginstallaties, Schoonmaak-/ Reinigingstechnieken, Boren/Snijden, Fitten/Buigen, (pers-) Luchtleidingen, Projectmanagement en Veiligheid.

Tekeningen, bestekken, Plan van Eisen en overige bescheiden worden vakkundig gelezen, geďnterpreteerd en praktisch gehanteerd.

Kortom wij hebben alle ingrediënten om van uw project een succes te maken!


Terug naar home