Maatschappelijk ondernemen

Intern:
Wij streven dagelijks naar een ideale relatie tussen mens, milieu en bedrijf. We adviseren & gebruiken altijd de meest milieuvriendelijk oplossingen.

Wij hanteren waar mogelijk het door ons zelf geďntroduceerd “ROEMI” principe. Een verbetering van het voor velen bekende ROI (return on investment). “ROEMI” staat voor Rendement Op Economische & Milieu Investering. Hierbij wordt het economisch rendement gemaximaliseerd, waarbij de Milieu belasting neutraal is.

Het advies en de keuze van ontwerp, toegepaste materialen, het rendement, de onderhoudsplanning en vervangingscyclus bij projecten is afgestemd op de huidige milieukennis en gewenste toekomst.

Partners:
Voor al onze onderaannemers en voorkeurleveranciers streven wij dezelfde normen en waarden na die wij intern hanteren. Jaarlijks worden zij hierop beoordeeld en de samenwerking wel/niet gecontinueerd.

De Computerwerkplaats van Heliomare te Aalsmeer heeft deze internetsite al gerealiseerd en gaat toekomstig ook onze bedrijfs-/productinformatie ontwerpen.
De non-profit/re-integratie doelstellingen van de organisatie staan hierbij centraal.

Toekomst:
Voor onze toekomstige investeringen in bedrijfshuisvesting en de vervoersmiddelen staat het “ROEMI” principe centraal.
Steeds meer opdrachtgevers raken overtuigt van de voordelen van ons beleid. Het bewijst namelijk dat de ideale relatie tussen mens, milieu en bedrijf mogelijk is!


Terug naar home